Esküvők

Az Etyeki Rózsakertben egy esküvő igazi romantikus kerti party. A lankás domboldalon elterülő 6000 m2-es kert árnyas fáival, gyönyörű rózsáival és etyeki panorámájával ideális helyszínül szolgál az esküvői szertartáshoz, kreatív fotózáshoz, vacsorához, ünnepléshez.

Céges rendezvények

Olyan céges csapatépítőre vágysz, ami nem fullad azonnal unalomba és távol lehetsz a város nyüzsgésétől? 

Nálunk közel a természethez, egy hangulatos helyen töltehetitek közösen a kiérdemelt pihenést. Az igényeiteknek megfelelően tudunk bor és gasztronómiai szolgáltatást nyújtani. Legyen szó több tételes borkóstolóval egybekötött borvacsoráról, bográcsozásról a szabadban, kötetlen állófogadásról vagy kerti partyról.

Etyeki Rózsakert céges rendezvények háttér
Etyeki Rózsakert családi rendezvények háttér

Családi rendezvények

Ha arra vágysz, hogy a barátaiddal és szeretteiddel egy fontos eseményt barátságos környezetben és jó hangulatban eltölthess, finom ételek és bor társaságában akkor az Etyeki Rózsakert ideális helyszín lesz számotokra. A család apraja-nagyja kiélvezheti a kert nyújtotta teret: játékra, borozásra, táncra.

Bor & Gasztró

Ötvöztük a bor és az ételek iránti szenvedélyünket és ezek párosításából álló, gondosan megkomponált bor-ételsort kínáljuk vendégeinknek az Ínyenc Szombatokon. A havonta megrendezett esemény nem csupán egy bor és étel menüsor végig kóstolásáról szól, itt a lényeg a harmónia megtalálása és a felfedezés izgalma. Debreczeni Kálmán tulajdonos-főborász kalauzolja végig vendégeinket ezen a különleges gasztronómiai eseményen

Etyeki Rózsakert Bor&Gasztró háttér