Egy esküvő nálunk

Gyönyörű rózsákkal, barátságos környezettel, finom borokkal és helyben készült ínycsiklandó ételekkel várunk téged is Etyekre!
Azon dolgozunk, hogy ez a nap pont olyan legyen, ahogy azt a nálunk házasulandók megálmodták. Éppen ezért a megbeszéléseken, a szervezésnél és az esküvő napján is arra törekszünk, hogy minden tökéletes legyen.

Szeretünk beszélgetni a párokkal, megtudni mit és hogyan szeretnének a nagy napjukra. Ezért biztatunk téged arra, hogy látogass el hozzánk, nézz körbe, beszélgess velünk és mi szívesen segítünk bármilyen kérdésed is van!

Etyeki Rózsakert esküvő hero

Amit kínálunk

esküvői létszám

40 - 96 fős esküvők

A vacsora helyszínéül a kertben kialakított fedett terasz szolgál, amely rossz idő, vagy hideg esetén fűthető. A tökéletes kiszolgálás érdekében és a terasz méreteiből adódóan 96 fő maximum létszámig tudjuk vállalni az esküvőket.

szertartás helyszín

Szertartáshelyszín

A domboldal teraszos kialakításának köszönhetően több szertartáshelyszín közül választhatsz. A legfelső szintről a mesés etyeki panoráma, a legalsón egy gyönyörű rózsalugas szolgáltathatja a hátteret. Rossz idő esetén a legalsó szintre felállítható sátrunk védelmet nyújt az eső ellen.

esküvői vacsora

Esküvői vacsora

Helyben készült ínycsiklandó ételeinkből magatoknak állíthatjátok össze a menüsort, a vendégváró falatkáktól, a vacsorán át az éjféli menüig. Mivel mi egyedi ajánlatot készítünk mindenkinek, így egyeztetés után, a listán kívül más ételeket is elkészíthetnek szakácsaink. Az összeállított listában a nálunk leggyakrabban előforduló ételeket találod.

szőlőültetési ceremónia

Szőlőültetés ceremónia

Nálunk már hagyomány, hogy az ifjú házaspár esküvője emlékére elültethet egy szőlőtőkét a kertben, egy meghitt ceremónia keretében. Ez a szőlő még sok-sok éven keresztül visszavár titeket, hogy az árnyékában ücsörögve élvezhessétek a gyümölcsét.

debreczeni&ferenczi borok

Debreczeni & Ferenczi borok

Kérhetitek családi borászatunk borait az esküvői menühöz és a vendégváráshoz is.

fotózási helyszín

Kreatív fotózás helyszínek

Kreatív fotózáshoz is bátran használhatjátok a kertet. A rózsák, a szőlőültetvények és a gyönyörű etyeki panoráma mind titeket vár!

Szívesen tartanád nálunk az esküvőd?

Vedd fel velünk a kapcsolatot és érdeklődj szabad időpontjainkról! Látogass el hozzánk helyszínbejárásra!

Ajánlatkérés és esküvőszervezés menete

galéria

Kapcsolat

Írj nekünk, hogy segíthessünk!