Debreczeni Kálmán és Ferenczi Pálma rólunk

Debreczeni Kálmán & Ferenczi Pálma

Kedves Látogató, Üdvözlünk az oldalunkon!

Férjemmel, Debreczeni Kálmánnak hoztuk létre családi borászatunkat.
Mindketten közgazdászok vagyunk, korábban pénzügyi területen dolgoztunk, de a bor és pezsgőkészítés izgalmas világa beszippantott minket. Így nem volt mit tenni, belevágtunk ebbe az életre szóló kalandba.

Az etyek-budai Vasztélyon és a szekszárdi borvidékhez tartozó Alsónánán alakítottuk ki a szőlőültetvényeket. A kezdetektől fogva az volt a célunk, hogy kiváló minőségű borokat és pezsgőket készítsünk, amikre igazán büszkék lehetünk. Elhatároztuk, hogy a szenvedélyünket és odaadásunkat a borok iránt másokkal is meg szeretnénk osztani.

A székhelyünknek Etyeket választottuk, és itt az autentikus sváb présház és a hozzátartozó kert lett a második otthonunk. A kertet az évek alatt fejlesztettük, szépítgettük, teleültettük rózsákkal, és mára egy hangulatos rendezvényhelyszínen tudjuk átadni az Etyek és a bor iránti rajongásunkat.

A kis sváb présházból és a kertből így lett: a Debreczeni Pince & Etyeki Rózsakert.

Ferenczi Pálma

Etyeki Rózsakert

„Olyan kertet szerettünk volna létrehozni, ami egy csendes kis sziget, tele virágokkal. Egy hangulatos helyet, ahol összegyűlhet a család, a barátok és közösen minőségi időt tölthetnek el finom borokkal, ételekkel, játékkal, tánccal. Ezt a nyugalmat és életérzést szeretnénk átadni azoknak, akik hozzánk ellátogatnak.

Az Etyeki Rózsakert örömmel vár téged, ha csak a fűben heverészve piknikezésre vágysz vagy az esküvőd napját osztanád meg a szeretteiddel egy romantikus környezetben.”

Debreczeni Pincészet & Ferenczi Szőlőbirtok

Ha a családi borászatunkról és a borainkról többet is meg szeretnél tudni, akkor látogass el a borászat oldalára vagy fedezd fel a webshopunkat!

Galéria